PIT - first in fleetmanagement - home

PIT kijkt over grenzen heen

One stop shopping by PIT

‘Services’ leggen een stevige basis onder de financiering van bedrijven die bestaan van intern transport. Bij de Duitse onderneming Kion Group, de holding van PIT, blijkt een substantieel deel van de omzet uit dienstverlening voort te komen. Voor de Nederlandse dochter dus een goede basis om in Europa verder door te breken.

Supply chain management vraagt op Europese schaal om aanbieders die over grenzen kunnen kijken. Feit is dat steeds minder logistieke managers op de locaties die aanschaf doen of over huurcontracten beslissen. Centrale inkoopafdelingen op hoofdkantoren hebben dat werk overgenomen en bewaken de kosten. Dat is nu juist de ontwikkeling waar PIT haar bestaansrecht aan ontleent.

Kostenbesparingen en aan de andere kant optimalisatie van het intern transport. Volgens een enquête onder 400 Nederlandse en Duitse bedrijven is het niet noodzakelijk om één merk binnen de poorten te hebben. Maar één aanspreekpunt voor het gehele Fleetmanagement, dat is waar bedrijven behoefte aan hebben. Laat dat maar aan de Masters of Fleetmanagementology over. Benieuwd hoe PIT uw vloot kan optimaliseren? Praat vrijblijvend eens met de experts van PIT.