PIT - first in fleetmanagement - home

Ook in 2013 met 100% subsidie bij PIT

Snel en voordelig een hef- en reachtruckcertificaat

Met een EVC-traject kan een chauffeur met subsidie een hef- en reachtruckcertificaat krijgen. EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Met andere woorden: Personen die nu zonder geldig certificaat op de hef- of reachtruck rijden, hebben vaak wel voldoende kennis en vaardigheden in huis om in aanmerking te komen voor een volwaardig certificaat. De regeling is ook van toepassing op personen waarvan het certificaat net verlopen is of binnenkort verloopt.

Waarom een hef- of reachtruck certificaat?
Een hef- of reachtruck certificaat verhoogt de veiligheid op de werkvloer. Daarnaast helpt het om schades te voorkomen. De Arbowet schrijft voor dat u voorlichting en instructie moet geven aan uw medewerkers. Met dit certificaat kunt u aantonen dat u aan uw verplichting hebt voldaan.

Investeren in veiligheid met 100% subsidie
Ook in 2013 kan PIT u een EVC-traject aanbieden. Met een EVC-traject kan een chauffeur met subsidie een hef- en reachtruckcertificaat krijgen. EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Uw accountmanager kan u hier alles over vertellen. Wanneer u in 2013 investeert in de veiligheid van uw bedrijf en uw mensen kunt u gebruikmaken van een financieel zeer aantrekkelijke regeling.

Geld- en tijdbesparing
EVC-trajecten komen in aanmerking voor subsidie. In slechts 1,5 uur kan uw werknemer volledig en wettelijk gecertificeerd zijn. In dit tijdbestek neemt een van onze assessors, tijdens de werkzaamheden bij u op locatie, een theorie-interview en een praktijktoets af. Bij gebleken geschiktheid volgt een erkend hef- en reachtruckcertificaat. Op basis van de Wet Vermindering Afdracht (WVA) kan per deelnemer eenmaal per jaar het volledige cursusbedrag van € 334,- op de maandelijkse loonbelastingafdracht in mindering worden gebracht. Uw netto investering is dus € 0,-!

Bel dus snel met The Masters of Fleetmanagementology op 088 - 205 45 50 of neem contact op via het contactformulier op de website.