PIT - first in fleetmanagement - home

Hef- en reachtruckcertificaat met 100% subsidie

Alle reden om nog in 2012 in veiligheid te investeren

Met een EVC-traject kan een chauffeur met subsidie een hef- en reachtruckcertificaat krijgen. EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Met andere woorden: Personen die nu zonder geldig certificaat op de hef- of reachtruck rijden, hebben vaak wel voldoende kennis en vaardigheden in huis om in aanmerking te komen voor een volwaardig certificaat. De regeling is ook van toepassing op personen waarvan het certificaat net verlopen is of binnenkort verloopt.

Tijdbesparing
In slechts 1,5 uur kan uw werknemer volledig en wettelijk gecertificeerd zijn. In dit tijdbestek neemt een van onze assessors, tijdens de werkzaamheden bij u op locatie, een theorie-interview en een praktijktoets af. Bij gebleken geschiktheid volgt een erkend hef- en reachtruckcertificaat.

Geldbesparing
EVC-trajecten komen in aanmerking voor subsidie. Op basis van de Wet Vermindering Afdracht (WVA) kan per deelnemer eenmaal per jaar het volledige cursusbedrag van € 334,- op de maandelijkse loonbelastingafdracht in mindering worden gebracht. Uw netto investering is dus € 0,-!

Investeren in veiligheid met 100% subsidie
Sinds kort kan PIT u dit EVC-traject ook aanbieden. Uw accountmanager kan u hier alles over vertellen. Wanneer u in 2012 nog investeert in de veiligheid van uw bedrijf en uw mensen kunt u tijdelijk nog gebruikmaken van deze financieel aantrekkelijke regeling. Bel daarom snel met The Masters of Fleetmanagementology op 088 - 205 45 50.